Selasa, Oktober 14, 2008

Lima

1…
2…
3…
4…
5…

“Huh. Dah 5. Banyaknya”

“Apa plak banyak. Tak cukup kuota lagi tu”

"Nie bukan cerita pasal politik la. Ini cerita raya”

“Abis tu. Yang ko dok kira sampai 5 tadi”

“Aku dok kira baju raya dia. Dah 5 ari tengok dia pakai baju baru. Sah 5 pasang baju raya dia tahun nie”


Manisnya. Senyumlah-senyumlah, ahai cik mek molek.

10 ulasan:

shasha berkata...

hehehe...kira baju org...apa laa...

cikin berkata...

baju raya aku sikit. so tak boleh pakai gi ofis. baju raya tu nak pakai kalau pegi kenduri kawen nnt.ekekek.

Lan Rambai berkata...

perghh.. pasti awek tu cun gila...

bila ko nak ajak dia masuk treasure hunt sekali dgn kita?


ehh.. bila kita nak masuk treasure hunt lagi ni?

syida berkata...

amboi2..smpat kire 2..da xde keje laen ek?..:p ngatkn usha jew..

neeziee berkata...

kata bonus.

bayan berkata...

Ingatkan kira hari untuk cukupkan puasa enam. Banyaknya baju raya....

rudy bluehikari berkata...

baju ko berapa kemat?

tasikmerah berkata...

aku satu je.

siku lipat berkata...

biasalah orang perempuan..

kemat berkata...

shasha:
hobi baru...

cikin:
time kenduri kawen jgn melaram lebih dari pengantin tau..nanti hilang seri pengantin..hehe

lan rambai:
awek tu untuk tatapan aku jer..mana leh ajak join ngan ko sekali..
treasure hunt..tahun depan lah..thn nie sket bz laa..

syida:
ingat orang pompuan jer suka usha..

neeziee:
mak cik kayo,,,

bayan:
puasa enam lom terkira lagi..hehe

rudy:
satu jer..itu pun nasib bini carikan...

tasik merah:
bersederhana kamu nie

siku lipat:
laki pon ada gak