Isnin, Ogos 11, 2008

Parking : Milik Bersama

Belum sempat nak membolot hak milik parking seperti niat tempoh hari. Dah ada yang sabotaj. Parking menghimpit betul-betul rapat kat kereta aku. Berpeluh gak nak reversekan kete di pagi hari tadi.

Aku syak. Ada bloggers tinggal kat kawasan flat aku yang baca blog nie. Saper..kamu ker...

Ok..ok.. aku dah batalkan niat merampas hak yang bukan aku punya. Kita kongsi. Sama-sama guna. Sama-sama menjaganya. Heheh...

8 ulasan:

cikin berkata...

erk.. bukan aku tau. aku tak punya kereta. pi-balik keje jln kaki je.

*jujur tak aku? ekekek..

syida berkata...

sy le 2..:D hehe..xde r..gurau jew..

blackpurple @ jowopinter berkata...

Tak boleh beli terus ke tempat parkir tu ....?

zizie ali berkata...

baik naik kuda. senang nak parking.

tasikmerah berkata...

ye.. ye.. itu kereta aku.. heh~

$h@$h@ berkata...

hehehe...maknanya kalo kita nak buat sesuatu yg agak jahat...tak leh kecoh2 laa...kih kih kih...

Water Lily berkata...

Saya baru cadang mau beli kuda cik Kemat hahahah.

Sah bukan saya!

kemat berkata...

cikin:
tulus lagi

syida:
kamu...heheh

jowopinter:
huh..berapa harga tu

zizie ali:
susah nak jaga

tasikmerah:
grrrr....hahah

shasha:
heheh