Rabu, Ogos 20, 2008

Berjalan Bersama Jacobs (dan Fara Fauzana)

Hari ini bercuti. Satu hari sahaja. Ntah ke mana halatuju kaki ini belum pasti. Harap cuaca yang elok bagi menceriakan 'mood' kami. Sebagaimana ceria masa sertai Jacobs' Walk of Life, Ahad lepas. Layan gambar la dulu... Kami ingin bercuti...





Eh.. mana pulak gambar 'goodies bag' yang dapat itu ari..yang ada biskut jacobs, 'snacks', sijil penyertaan... tak pelah..letak gambar tangan nie jelah..err agak2 mana satu tangan aku, mana satu tangan awek che'gu

11 ulasan:

neeziee berkata...

ala aku tau.tangan kering berurat-urat timbul tu tangan kau.

puterikurekure berkata...

ala..tangan awek che'gu tu yang kat belah bawah. kan? kan?

cikin berkata...

tangan ko sblh atas kan kemat?
kalau betul kena blanje biskut jacob's! :D

syida berkata...

nk teka gak..ye2 tgn cik kemat blh ats wlupn nmpk kcik..ha3 saje je kan nk wt owg knpius:D

Pa'chik berkata...

haha... gambar tangan parapozana takde? ekekek...

jom la join liga pantasi weh...
http://fantasy.premierleague.com/M/myteam.mc
Code to join this league: 609152-120096

akirasuri berkata...

Huhu.. Lomantiknya itu tangan.. :D

Kujie berkata...

dua dua tu bukan...

$h@$h@ berkata...

hmm..kite teka tangan awak yg kat atas kan?..kan??..kan???..sila jawab betul...

kemat berkata...

neeziee:
urat itu tandanya kuat bekerja

puterikure2, cikin, syida,syasya:
ya betull..

pakcik:
aku main yahoo fantasy league laa...btw, aku kenal naga bonar tu..hehe

akirasuri:
:)

kujie:
tangan aku yang atas tu..

tasikmerah berkata...

tangan ko yg kecik tu...

myadlan berkata...

salam perkenalan.. saja surf dan baca blog kamu..

ingatkan td gambar2 tu sempena perhimpunan bersih sbb semua pakai baju kuning!