Selasa, Mei 19, 2009

Prinsip

"Awak macam lalang. Tak der prinsip"

"Eh.. kenapa lak"

"Yelah. Kata boikot Mc D. Semalam saya ajak makan Mc D awak follow jer"

"Oh. Saya ada prinsip lagi satu"

"Apa dia"

"Kalau orang nak belanja, jangan tolak"


Pesanan Buat Man:
Kalau nak order ikut drive thru, pastikan tingkap kereta boleh dibuka. Tak cool langsung order ikut drive thru tapi kena bukak pintu

Nota:
Man tiada kene mengena dengan perbualan di atas.

6 ulasan:

Qas berkata...

memalukan.

puterikurekure berkata...

hehe.
yup. memang tak cool langsung kena bukak pintu.
apa kata try amek order dari bumbung? (kereta convertable je laa...)

Kek Keju berkata...

sejak mekdi murahkan harga burger utk set lunch, aku pon dah 'goyang' sket. huhuhu.

kesian man. tak baik la en kemat! :p

shasha berkata...

hahahaha...kelakar lak bila kena bukak pintu nak order ek...

kemat berkata...

Qas:
:)

puterikure2:
lagi hebat ikut bumbung.

kek keju:
memang goyang...

shasha:
biasa pintu kete weeeraaaaaaaa

Amy Z! berkata...

hahaha. buka pintu kereta pun cool juga.. tapi agak malu2 sket la sapa2 yg jadi penumpang kat sebelah tu. hahaa.