Isnin, September 22, 2008

Kad Raya

Kat opis, dah mula gantung kad-kad raya yang diterima. Suasana raya dah mula menjelma. Cakap-cakap raya topik biasa. Baik di atas atau di bawah.

Aku pun terfikir idea yang sama. Nak gantung kad raya di rumah. Tapi zaman siber sekarang nie, kad raya pun versi e-kad, mms atau sms. E-kad tu boleh gak ler print. Versi mms atau mms camner. Kad yang dihantar secara pos.. ada la 2-3 aku dapat. Satu dari kedai cermin mata, satu dari pusat zakat., satu dari takaful.. err....kansel lah plan nak gantung kad raya...

10 ulasan:

puterikurekure berkata...

hehehe.
kite baru dapat satu je kad raya pagi neh.

siku lipat berkata...

betul, sekarang nih kad raya semuanya ber-elekronik. tuh yg payah sikit tuh nak letak atau gantung

syida berkata...

x laku da kd raye..sy pn da maleh nk kirim kd ry..

tasikmerah berkata...

aku satu pun tak de.. ha ha.

$h@$h@ berkata...

dah lama tak dapat kad raya....sebab sendiri pun malas nak kasi...hehhehhe

cikin berkata...

aku mcm xdpt kad raya dr sesape je taun ni. tp xtau la kalau ade org pos ke kampung.

Amiene Rev berkata...

kad kad raya yihee hoi hoi hoi hei

13may berkata...

hehhe hehhe

Selamat Hari Raya!

:D

Amy Z! berkata...

Seronok tau dpt kad raya.. Hikhik.

kemat berkata...

puterikure:
dari en alang ker..heheh

siku lipat:
kena balik ker tradisi nie

syida:
jgn begitu..kirimlah kat saya..hehe..nnti saya gantung

tasikmerah:
sendiri hantar la..hehe

shasha:
kena hidupkan semula amalan nie

cikin:
encik iteww pasti kasi..besar lagi..

amineve rev:
hoho..eh cam krismas lak

13 may:
sama-sama kita meraikannya

amyz:
kasi la kat aku satu