Khamis, Jun 17, 2010

Aku Lupa Pesan Mak "Jangan Minum Air Ada Semut, Nanti Mudah Lupa"

Awek che'gu sms ringkas. Mintak belikan pampers Husna.

Balik kerja aku singgah pasaraya Giant. Aku tahu. Husna pakai yang pek warna ungu. Juga warna hijau bagi pull up pants. Dan saiz. Aiseh. Saiznya aku ingat-ingat lupa. Mungkin L. Atau XL. 


Keluarkan henpon. Guna talian hayat pertama. Tanya pada awek che'gu. Aiseh. Bateri kong. 


Talian hayat kedua. Cuba tanya pada awek jaga kaunter. Tapi dia hanya gelengkan kepala. Ah. Gadis muda. Belum teruja untuk ambil tahu hal hidup berkeluarga.

Talian hayat ketiga. Percaya pada kata hati. Aku ambil saiz L. Untuk pek yang warna hijau.


Sampai rumah. Awek che'gu geleng kepala. Macam awek jaga kaunter tadi juga. 

Wokeh. Sapa-sapa yang jemput aku kenduri kahwin hujung minggu nie, aku hadiahkan pampers pull up pants saiz L. Pendorong semangat kata orang.

6 ulasan:

zonaku berkata...

hehehheheee....
sukati jer kannn.....

kan ker ada detail, baby berat brp nk match ngan saiz apa....

shasha berkata...

salah size kaaa???
er...lawa layout baru bro!!

kingbinjai berkata...

haha aku pun kekadang camtu

Dong_Sanchai berkata...

mesti size kecik sebenarnyaaa

puterikurekure berkata...

meh pos bak sini meh!

kemat berkata...

zonaku:
tak berapa leh percaya sangat rujukan kat belakang tu .. tak sama

shasha:
tukar wajah plak..hehhe

kingbinjai:
kita lelaki

sanchai:
perlu yang lebih besar lagi

puterikure2:
dah tambah lagi ker...