Khamis, Disember 31, 2009

Selamat Tinggal 2009

Tak sampai 24 jam tahun 2009 akan berakhir. Kala nak dikira dari segi azam, ada yang tak tercapai. Usaha ke arah nak capai pun belum dimulakan [sebenarnya aku pun dah lupa apa antara azam aku]. Macam rutin, sampai kadang-kadang malas nak tanam azam. Tapi tanpa azam macam mana nak capai impian.

Terkejar-keja juga kerja di pejabat. Nak capai sasaran 2009. Sebelum balik, sempat aku tengok kat perakam waktu bulan terakhir 2009 nie. Alahai. Banyak juga merahnya.

Jumpa En Beliau. Minta tandatangan perakuan. Traffic jammed. Aku tulis sebagai alasan kepada warna merah tu.

"Aihhh. cuti-cuti sekolah pu jalan jammed gak ker"

"Aha. Pagi-pagi jammed kat rumah"

3 ulasan:

shasha berkata...

selamat tahun baru bro! adakah azam tahun baru tamau merah lagi kat punch kad??huhuhu...

Lan Rambai berkata...

aku guna alasan yang sama macam ko.. tapi aku sign sendiri jer hahahaha

kemat berkata...

shasha:
pasti

lan rambai:
ngko dah level bos dah..ahaha