Rabu, April 22, 2009

Minggu Seksiteri

Best la sapa2 yang jadi PA/ secretary. Minggu nie bos2 mesti bawak gi makan kat hotel punya. Special treats sempena Minggu Setiausaha. Yelah, kamu-kamu lah yang uruskan jadual kerja enche-enche bos tu. Kira pemegang diari merah laa...

Tapi, kalau diikutkan, aku pun setiausaha gak. Setiaisaha Kelab Sukan. Nak kena suruh YDP belanja aku makan kat hotel nie.. err Siti Nurhaliza perform kat hotel mana tahun nie..heheh

10 ulasan:

Amy Z! berkata...

hahaha.

seksiteri kelab2 dan persatuan2 tak termasuk dalam kategori seksiteri pak menteri dan dato'2. tu sbb tak dpt makan kat hotel.

huhu.

shasha berkata...

errrk...bro kemat bukan seksiteri kah???ahakss...

Aku Bukan Bidadari berkata...

bos aku bw gi makan kat Kampungku Restoran jer..

cikin berkata...

YDP blanje mkn kat cafe ofis pun dah cukup meriah dah en kemat. ekekek.

kingbinjai berkata...

oh, aku pun setiausaha juga, setiausaha lorong taman aku

amieieda berkata...

seksiteri,

menakutkan la kalimah yang digunakan.

kalau miss spell bleh jadi kacau bilau, saudara kemat.. takkan minggu nih sahaja!!!!

Nikotin berkata...

siti dah perform semalam kat matrade

niji berkata...

biasanya.ada pertunjukan fesyen.
wanita-wanita mungil memperagakan baju dan bahagian-bahagian tubuh tertentu.lelaki juga ada.tapi aku tak pernah ambil peduli.haha.

izinni berkata...

sekretari adalah sangat happening sekarang ni. heheheh

errr dah angkat satu ke sihitam manggis tu?

dulu aku ada SLR canon .. memang seronok amik gambar guna manual ni. tapi dah rosak .. takde fulus nak bela. sekarang pakai digicam je. abih segala skill yang belajar masa sekolah dulu :P

kemat berkata...

amyz:
"ini tak adil" kat Abdul Wahab

shasha:
ishh..bukan lah..seksa jadi seksiteri nie

tiara:
ok la tu...

cikin:
:)

kingbinjai:
besar tanggungjawab tu...

amieieda:
:)

nikotin:
uihhh..kamu pegi ek..

niji:
dulu pegi tak ajak...

izinni:
dah...