Rabu, April 29, 2009

Lagi 2 hari due date...

Hari nie dah 29hb. Ada lagi 2 hari untuk selesaikan penghantaran borang cukai pendapatan. Aku macam selalu. Saat-saat akhir nie baru nak kelam kabut. Tercari-cari segala resit beli buku dan bayar zakat.

Awek che'gu dah bising-bising. Dari awal bulan 4 aku dok sebut nak isi borang, sampai sekarang masih belum terisi jugak.

"Rilex. Tahun nie kita isi online pakai e-filing. Tak sampai 10 minit pun nak isi borang tu" kata aku sambil dok belek-belek penyata gaji tahunan.

Kemaskini petang:

"Aiseh..apa kata laluan e-filing aku nie..."

7 ulasan:

Kehelan berkata...

jgn tatau... yg lg 2 ari tuh laa e-filing lembab... kalah siput babi!

selamat berusaha!

Kek Keju berkata...

Tak Malaysia la kalau tak last minute kan en kemat? ekekekek.

shasha berkata...

haah..kn check ngan en suami..dia dah antar ke blum....

tasikmerah berkata...

kih kih kih...

en_me berkata...

me dh buat e-filing kat pandan indah.. semalam .. ikiki

Bunga Rampai berkata...

:-))

Salam.

kemat berkata...

kehelan:
rmai gak mber kat opis fail nak buat efiling hari last nie..nasib lepas

kek keju:
aha..1Malaysian

shasha:
"aiseh" en suami tepuk dahi

tasik:
:)

enme:
aku pun dah berjaya..yahoo..

bunga rampai:
salam..:))