Ahad, November 23, 2008

Buah Hati

Kereta mertua aku dah ada sticker ini.




Ucapkan Ahlan Wa Sahlan buat puteri pengikat kasih sayang kami Nor Azalea Husna.

28 ulasan:

shasha berkata...

sedapnyer nama dia....ehhehe..tahniah abg kemat...!!

amieieda berkata...

makna nama tuh aper kemat?

kingbinjai berkata...

ha ha kiut. tahniah dude smeoga dimurahkan rejeki

achik berkata...

tahniah2.. :D

Azwani Shaari berkata...

Congrattt:D Nnti masukkan la gambo Nor Azalea Husna ye :)

Acik Aminbakish berkata...

tahniah Kemat

akirasuri berkata...

Tahniah Incet Kemat dan Zaujah!

Hamdallah! :)

antalya berkata...

congrat..best nama nya..ohoo dediam je ek..bgtau la kat admin.kasik kami kuar email maklumkan pd semua :-D

Tanpa Nama berkata...

Tahniah Che Kemat, dari awak bujang sampai ada anak saya ikuti blog Che Kemat.

Jangan lupa update pasal peristiwa kelahiran sang puteri.

Tahniah sekali lagi.

Ummi Ammar

blokdrive berkata...

Tahniah sekali lagi bro!

Aku Bukan Bidadari berkata...

wah tahniah.. diam2 jer kan
semoga berbahagia..
welcome to the club, dan selamat tinggal malam yang nyenyakk

fafarafa berkata...

en kematt....TAHNIAHHH!!!!!

GDIZ berkata...

Tahniah..tahniah..semoga sihat semuanya.

13may berkata...

tahniah kemat :)

cikdinz berkata...

tahniah kemat...

madulebah berkata...

tahniah!!

booking buat menantu

azriey berkata...

tahniah kemat,

semoga ibu & anak dalam keadaan sihat hendaknya

minatgiler berkata...

tahniah... tahniah.. bestnye...

tasikmerah berkata...

tahniah. kirim salam kat awek cekgu. post gambor sepam.

Tanpa Nama berkata...

Tahniah bro! Selamat berpuasa...

cik puan daun berkata...

congrats kematttt!!!!

Lan Rambai berkata...

Tahniahhhh... selamat menjadi bapa!

paqlee berkata...

Sori bro lambat wish....anyway congrats....Dah jadik bapak ko yek...x bleh rap 4u2c lagik...huhuhu

cikin berkata...

tahniah kemat n wife. comeinya nama.. sure baby pun comei. tepek la gambar baby kemat utk tatapan kitorang semua.

Izinni berkata...

Alhamdulillah. Syukur padaNya. pasti cikgu awek lega dan bahagia. Hilang segala sakit saat menatap wajah puteri.

Tahniah pada cikgu awek dan kamu, Kemat.

Nor = Cahaya
Azalea ni sejenis bunga tapi dlm bahasa arab = Demokrasi
Husna = Cantik

Cahaya Demokrasi yang Cantik.

Wahhhhh ... ada can jadi orang politik ni. hehehehe ...

Kirim salam pada zaujah ya, kemat. Jaga dia baik2 dalam pantang ni

CEPAT tayang baby kat sini ok!

kemat berkata...

semau rakan blogger:
terima kasih atas ucapan dan doa kalian.

serinditrimba berkata...

Alhamdulillah...

Ramai blogger jadi ibu dan ayah tahun nih...

Alhamdulillah...

kemat berkata...

shasha:
terima kasih shasha.. nama itu mamanya yang berikan

amieieda:
takrifan izinni di ruang komen ini tepat sekali..boleh rujuk ke sana

kingbinjai:
terima kasih king

achik:
thanks

wani:
terima kasih..nanti ada kesempatan saya masukkan gambar di sini

acik aminbakish:
tq :)

akirasuri:
Hamdallah

antalya:
thanks...

ummi ammar:
terima kasih kerna selalu mengikuti blog ini..kalau ada salah silap pinta tegur saya ya

saad:
kamu pun tak lama lagi akan lalui saat gembira seperti ini

tiara:
malam yg sepi..aku rindu kamu..hehe

gdiz:
terima kasih

fafarafa:
thanks...

13 may:
:)

madu lebah:
booking saper..aku ker baby Husna..heheh

azriey:
thanks

minat giler:
thanks

tasik merah:
nanti la..lom ada SLR lagi..heheh

lan rambai:
tq

cikin:
tq

izinni:
wah..takrifan kamu tepat sekali

serindit timba:
meramaikan umat