Isnin, September 14, 2009

Kad Raya...Mana?????

Nie dah masuk 24 Ramadhan nie, satu kad raya pun aku tak terima lagi tahun nie apa cerita.

Insurans Takaful tak der kasi, Kedai Cermin Mata Great Eastern pun tak kasi. Kat Siti Nurhaliza korang leh hantar berguni-guni takkan kat aku satu pun tak der.

Macammana nak sambut raya. Feel dia susah nak mari kalau tak dapat kad raya. Dah la nak main mercun tak boleh. Setakat mercun bawang tu, Husna pun dah heran ngan bunyi dia.

Lagi satu, takkan nak hias umah gantung kad jemputan kahwin kot.

8 ulasan:

nizamsani berkata...

eh?tak sampai ye?

shasha berkata...

hehehhehe..saya dah lama tak dapat kad raya bro...

puterikurekure berkata...

hias ngan ketupat je la bro. hehehe~

nizamsani berkata...

kad raya untuk kau bang.jangan lupa publish.hehe.

http://4.bp.blogspot.com/_iYUzQ2PJiSs/Sq3aAp9Ga6I/AAAAAAAAF4c/I4_WzTGGTqg/s320/kr.jpg

anis berkata...

en kemat, beli je sendiri... tulis ckit kat kad tu..pastu gantung
* org x tau pny... :)

madulebah berkata...

bagi alamat. Gua pos sekarang jugak

Azwani Shaari berkata...

Hahaha, kad raya xde, kad kawen boleh la bg..nnti ym/emailkan kat saya alamat ek..

kemat berkata...

nizamsani:
mana ada bro

shasha:
kita hantar suka sama suka lah..hehe

puterikure2:
aku dah try anyam, tak jadik ketupat, jadi ayam..hehe

nizam:
tak leh bukak bro

anis:
takkan tiap-tiap tahun nak kena buat cenggitu (aiseh, kantoi sebelum nie buat camtu)

madulebah:
yang ada lampu lip-lap dengan lagu raya tau..lagu M.Nasir..satu hari di hari raya :)

wani:
ada gulai batang pisang tak