Selasa, Januari 19, 2010

Enche Ilham Sesat (agaknya), Dah Berhari Tak Datang Menjengah

"Kemat, bila nak update blog" pertanyaan yang diterima menerusi saluran YM.

"Hmmm... tak berkesempatan. Update fesbuk jer"

"Hah. Ada fesbuk. Mintak link fesbuk"

2 hari berlalu....

"Fesbuk pun tiada cerita terbaru" sapa dia lagi.

"Hmmm...  juga tak berkesempatan. Update dalam hati jer"

[Moga, dia tak minta hati pula untuk dibaca]

5 ulasan:

Amy Z! berkata...

lepas ni blh buat satu blog, apa kata hati plak. haha. :-p

Mak Su berkata...

ada link tak update dalam hati tu? bolehlah taruh url kat sini ;)

shasha berkata...

nak link utk hati..plss...uhuk uhuk....

nizamsani berkata...

setahun dua lagi, bagi husna je yang updatekan.bagi pihak.hehe.

kemat berkata...

amyz:
hati bisingnya di dalam sahaja, di luar dia segan

mak su:
tak boleh interframe, nanti sang pemilik cemburu pula

shasha:
baawakan kapak ke mari

nizam:
dalam asuhan